Archive for the ‘LCD’ Category

Üdvözöljük Weboldalunkon!

Ha elromlott tv vagy más készüléke, ne essen pánikba. Kérjük hívja munkatársunkat és a problémáját kezünkbe vesszük. Mielőtt másikat venne vizsgáltassa be rossz készülékét. 1994-óta állunk szakmai tapasztalattal ügyfeleink rendelkezésére, javítunk különféle típusokat pld.: SONY, PHILIPS, SAMSUNG, AKAI, ORION, Toshiba, Waltham, Panasonic, Alien, Daewoo márkákat.  

villám

Villám csapott készülékek

Villámcsapás, hálózati feszültség ingadozásból adódó meghibásodás javítása és kárszakértése biztosítók részére szakvélemény készítése. Érvényes lakásbiztosítás esetén ellenőrizni kell, hogy a szerződés kiterjed a villám másodlagos hatására is. Ebben az esetben az általunk kiadott szaknyilatkozattal a biztosítója rövid időn belül kifizeti Önnek a kiadott végszámla  összegét.

Garancia!

Javításainkra kötelező jótállást biztosítunk minden kedves megrendelő ügyfelünknek a javított szolgáltatás ereiéig.

Beállítás, üzembehelyezés!

Ne küszködjön új készüléke beállításával, összekapcsolásával. Dőljön inkább hátra karosszékében és munkatársunk elvégzi a szerelést és a megfelelő beállításokat berendezésein.

Kiszállás!

Munkatársunk rövid határidővel, akár aznap is házhoz megy javítani, bevizsgálni készülékét. Javítás esetén ingyenes kiszállási díj!

Árajánlat!

Készülékek javítása előtt tájékoztatást kap a hibás berendezés várható költségéről és csak az Ön jóváhagyásával történik meg a kijavítása a megadott határidőig. Amennyiben nem gazdaságos a javítás, csupán 2000 Ft bevizsgálási díj költsége lesz.

Designed by Press Release - For Cheap Hosting, Trucks and SUV